Make your own free website on Tripod.com
IKLAN

Bahagian yang ini pula mengandungi maklumat untuk membantu mempromosikan sesetengah laman web yang ada. Ada diantara laman web ini mempunyai cerita yang manarik untuk dikongsi bersama. Jadi amat rugilah jika ianya dikongsi secara bersendirian.

Survey-surveylah dulu. Dah berkenan klikkan saja tetikus atau hamster anda pada gambar di sebelah kanan pernyataan iklan tersebut. Ok, kami ucapkan semoga anda semakin ghairah mendapatkan maklumat yang berguna melalui internet. Sekian, terima kasih dari kami untuk anda.


Anda adalah salah seorang peminat Allahyarham Tan Sri P.Ramlee? Khas untuk anda kami bawakan satu laman web yang mengisahkan tentang seniman agung ini. Sudi-sudikanlah melawat laman web P Ramlee - Lagenda Sepanjang Zaman.
Perlumbaan kereta F1 bukan lagi satu perlumbaan siapa laju siapa cekap. Tahukah anda bahawa perlumbaan kereta F1 itu adalah perlumbaan kemajuan teknologi? Untuk memahami tentang kereta F1 ini, anda dipelawa untuk melawati laman web PenMarkerF1.
Nak tahu pasal komputer dan sekufu-sekufunya? Anda dipelawa ke laman web ini. Pembangunnya yang novis menghidangkan sesuatu yang menarik untuk anda.
Ini lagi satu laman web yang menceritakan ataupun mengisahkan tentang Formula1. Citarasa daripada peminat wanita. Sudi-sudikanlah.
Menurut satu kajian di Barat, membelai haiwan peliharaan ataupun melihat haiwan dapat mengurangkan tekanan. Oleh itu anda dipelawa untuk ke laman web ini untuk mengurangkan tekanan jiwa.
Anda suka melancong? Anda sukakan tempat-tempat yang indah, cantik dan menarik? Di laman web ini pula, anda boleh saksikan, keindahan tempat-tempat yang menarik di Malaysia. Apa lagi? Jom, cuti-cuti Malaysia.
Peminatnya tersebar seantero dunia. Di mana-mana ceruk dunia telah pun mengetahuinya sebagai seorang pemain bola sepak. Kerjanya bukan setakat menyepak bola di atas padang, tetapi dia menjadi ikon dan ikutan kepada peminat-peminatnya.
Resepinya menimbun, banyak pulak tu. Semuanya ada, dari nasi, lauk, kek, kuih, air dan macam-macam lagi. Bagi mereka yang bakal bergelar isteri, anda digalakkan ke sini supaya nanti anda dapat menawan hati suami.
Keajaiban dunia takkan terhurai. Banyak perkara yang telah kita ketahui dan selebihnya akan tetap menjadi misteri. Tapi apa yang pasti, terdapat 7 keajaiban dunia yang telah diketahui umum. Banyak kisah yang menarik untuk disoroti.
Budaya Jepun kini sedang melanda dunia. Di mana-mana saja kita boleh lihat sekurang-kurangnya orang akan memakai selipar jepun. Kartun-kartun serta komik-komik dari Jepun menjadi kegilaan bebudak masa kini. Jadi apa salahnya jika kita dekati budaya negara matahari terbit ini.
Tekanan perasaan? Putus cinta? Cinta tidak terbalas? Ibubapa tidak memahami anda? Anda tiada tempat mengadu? Jangan bimbang dan jangan segan, kami mempunyai insan-insan yang sukarela membantu menyelesaikan masalah dan memberi panduan serta bimbingan kepada anda. Ceritakan dan luahkannya kepada insan tersebut.
Anda gemar mendengar lagu? Sukar untuk mendapatkan lagu yang anda minati. Emelkan permintaan anda kepada alamat berikut dan kami akan cuba membantu anda memenuhi kehendak anda.


KEMBALI KE UTAMA